FIngerprint Cards

FIngerprint Cards

måndag 21 september 2015

Carlström på Twitter

Alla som kan googla och kan FPC historia VET ju att både Pantech och Fujitsu var släppta och kommunicerade via PM långt innan jag handlade!


Att en åklagare är så till den milda grad inkompetent är ju en skam för hela det svenska rättsväsendet! Hur fick han öht sitt arbete?

För de som lagt lite pussel själva i fredags och igår ser ju att det är mkt mer som inte stämmer än vad som möjligen stämmer, dvs rappakalja

Nu ska vi inte bedriva domstol i media/Twitter MEN om man har lite innanför pannbenet så kan vilken amatör detektiv som helst se bristerna

Slutligen kom dock även det åtal Hamilton snackat vitt och brett om i media i snart ett års tid och skjutit upp 4-5 ggr pga noll koll

Det är ju liksom mycket annat i denna parodi ett stort skämt & kommer överklagas.Vill staten verkligen jaga blivande storföretag ur landet?

EBM avslog bolagets begäran om sekretess av företagshemligheter för att tillmötesgå polaren Hs önskan att media skulle gräva i allt.Seriöst?

konsekvens blir dubbla anmälningar under kommande vecka till polisen & JK. Vän av ordning undrar om de avser låta EBM utreda sig själva?

utredningen av EBMs läckage till traders ute på stan om kommande tillslag. Roswall? Utredde max en timme före de avfärdade. Rättsparodi!

För er som läst etiska riktlinjerna för åklagare i Sverige så ser ni snabbt att Hamilton tveklöst brutit mot punkt 2-4. H:s jäv är solklart!

Låt oss se vad som verkligen hände i fredags samt reaktion. 1. Överåkl på EBM sa att hans polare Hamilton ej var jävig - överklagas till RÅ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar